Titta bra med en Superman T-tröja

Nästan alla skulle lätt känna igen vem Superman är. Han var en främmande pojke som skickades till jorden från planeten Krypton, som i den senare kommer att bli superhelt Metropolis, slåss mot gubbar och vann hjärtat av Lois Lane. Han gömde sig under deklaration av Clark Kent, en gemensam tidningsreporter av Daily Planet och hans bågfientlighet var Lex Luthor. Han blev en populär bild till många och blev också ett ämne av kontrovers. Trots att han var hyllad för att vara bra, var han på en punkt debatterad för att vara en homosexuellt på grund av hans kostymdesign med att de röda underkläderna exponerades. Även om han är en fiktiv karaktär, vem kan föreställa sig att han också är en trendsättare? Den här komiska ikonen gjorde verkligen en identitet, inte bara populärkultur, utan även i modevärlden.

Superman kan ha varit populär under 80-talet. Men en sak som han lämnade till oss var hans unika stil. I serierna och även i filmanpassningar hade han en blå kostym med en röd kappa och ett gult bälte. Hans hår var lätt att skilja på grund av den enkla krullen som hänger på pannan och ger honom den suave och debonair looken. Och vem kan glömma den ständigt berömda ”S” -logotypen på bröstet? Vi kan även se denna logotyp i Superman-t-shirtar som säljs ut på marknaden idag.

Det var tidigare en övning att superhero-inspirerade tröjor endast är reserverade för små barn och är vanliga under barnpartiet. Tonåringar väljer sällan superhero-inspirerade skjortor på grund av att när de bär dem kommer det att ge ut ett ”nördigt” utseende. Men tack och lov har tiden förändrats och det komiska inspirerade modet bryts in i vanliga. Varje tonåring vill ha på sig superheltröjor och ett av de populära valen är supermanskjortorna. I motsats till den ”nördiga” auraen var det en gång associerad, att ha på sig dem kommer faktiskt att ge ett ”coolt” utseende.

Superman-inspirerat mode kan komma i många varianter och för närvarande tillåts även kvinnor att bära detta. Men bland alla stilar är häftklammern i Superman mode Superman-t-shirt, speciellt de med ”S” -designen på den blå skjortan. Och varför är det så? Vissa skäl måste nämnas. Eftersom de flesta t-shirts är gjorda av bomull, är det bekvämt på kroppen. En annan anledning är att bär på t-shirts kan gå med vilken klädstil som helst. Så även om du vill bära dina vardagliga kläder, kan du fortfarande dra av Superman mode bara genom att bära den skjortan med ”S” -logotypen. Och den sista anledningen till att ”S” -logotröjorna föredras av många är på grund av det faktum att detta är symbolen som lätt kan identifieras som Superman.

Grunden för Superman-inspirerad look var att behålla det suave-utseende. Men eftersom allt går nuförtiden här är några sätt Superman-t-skjortan kan användas för att uppnå ett unikt sätt att bära det, oavsett om du är en kille eller en gal:

(För män):

Casual – Skjortan på toppen för att bäras med ett par slitna jeans och sneakers. Lägg till några herrarmband och flygblad för tillbehör.

Robust Look – Använd ”S” tröja tillsammans med en läderjacka, snygga bleka jeans och några cowboy stövlar.

Semiformell Slitage – För att lägga till klagomål i din kostym, istället för att ha den vanliga poloen inuti kostymen, byt den ut med Superman-t-skjortan för att gå med en röd slips och några läderskor.

Rockstar Look – Följ bara det semformella utseendet med några små förändringar. I stället för att ha på sig läderstövlarna, dra av den med några Chuck Taylors. När det gäller slipsen, bära den lite lös på nacken och lägg till några läderarmband. Gör håret litet för att få utseendet mer övertygande.

(För kvinnor):

Casual – Skjortan som ska bäras överst tillsammans med denim shorts eller capri byxor och dagliga sneakers.

Robust Look – Använd t-tröjan med någon denimjacka, en knäppad nappad kjol och cowboy stövlar.

Rockstar Look – Sätt på lite smink och röd läppstift och bära t-skjortan med kjol, nätstrumpor och lite chuck. Halsband och armband kommer att ta fram den rockstar charmen.

Superman-t-shirts har överskridits från att vara en grundläggande vardaglig topp i ett mångsidigt mode slitage. Prova på och ta ut den Superman i dig. För mer fashion post och inlägg, besök Katvaldez.com idag och uppdatera med de hetaste trenderna i mode världen.

Post Author: Liesbeth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *